OVER

Dit ben ik, Anne-Britt Posma, 23 jaar en het gezicht achter Floral Studio Noora. Ik ben geboren en getogen in een klein stadje, genaamd Medemblik. Naast mijn grote passie voor bloemen en planten ben ik altijd in voor gezelligheid, maar niks kan mij gelukkiger maken dan een lange wandeling langs het strand of door het bos met als afsluiter een cappuccino met een groot stuk carrot cake.

"Life begins at the end of your comfort zone."

In 1973 hebben mijn opa en oma hun eigen tuincentrum geopend, Tuincentrum Noor.  Hier verkochten zij planten, potten, vazen en  snijbloemen. Hier komt de naam van mijn bedrijf dan ook vandaan. 'Noor' van hen, en de 'A' van mij. Mijn moeder heeft als kind veel geholpen in het tuincentrum. Alle kennis die zij daar heeft opgedaan heeft ze doorgegeven aan mij en mijn zus. Mijn liefde voor bloemen en planten is dan ook al vroeg begonnen Dat ik de opleiding In- & Outdoor Styling ging volgen was dan ook geen moeilijke keuze. Ik heb hier van alles geleerd wat met styling te maken heeft. Van Visual Merchandising tot grafisch vormgeven en van kleding maken tot kunstgeschiedenis. In 2020 heb mijn diploma hiervoor mogen tekenen. Na een tussenjaar waarin ik veel heb geleerd door te werken in bloemenwinkels en door verschillende cursussen te volgen wilde ik iets beginnen waarin ik mijn eigen creativiteit in kwijt kon. Mijn eigen plannen uitwerken en ergens al mijn creativiteit in kwijt kunnen.
Zo is Floral Studio Noora ontstaan. 

MIJN VERHAAL

Romantisch, modern en tijdloos bloemwerk.

Een totaal concept creëren, passend bij jullie wensen. Jullie mooiste dag nog nét even mooier maken, daar word ik het meest gelukkig van! 


Floral Studio Noora STAAT VOOR ...

Mijn bloemwerk omschrijf ik als romantisch, modern en tijdloos. Ik vind vernieuwing belangrijk, net weer even anders dan anders. Ik hou ervan om mijn creativiteit er in kwijt te kunnen, passend bij jullie wensen. Spreekt mijn stijl je aan? Neem (vrijblijvend) contact op om jullie ideeën en de mogelijkheden door te spreken! 

"To love, laughter and
happily ever after."

MIJN missie

@byannikaphotography

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen!

@floralstudionoora

Volg me op Instagram

Menu