Aanbod

@bysilkethijssen

Mooi en bijzonder bloemwerk maken, dat is waar ik het meest gelukkig van word!
Gaan jullie trouwen, organiseren jullie een evenement of zijn jullie opzoek naar iemand die jullie huis of kantoor kan opvrolijken met een bloemabonnement? Dan zijn jullie aan het goede adres! Op de website vind je meer informatie over mijn diensten en pakketten.

 "creating memories for a lifetime."

Bekijk de details

Ik ben altijd in voor een uitdaging!
Heb je binnenkort een evenement of ben je op zoek naar een bloemist voor een fotoshoot? Dan ben je aan het goede adres!

Bloemwerk op maat

Bekijk de details

Altijd een verse bos bloemen in huis of op de zaak? Dat kan doormiddel van een bloemabonnement! Elke twee weken, op woensdag, ontvang je de mooiste bloemcreaties!

Bloemabonnementen

Bekijk de details

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!
Ik maak jullie mooiste dag nog nét even mooier met het meest bijzondere bruidsbloemwerk. 

Bruidsbloemwerk

@bysilkethijssen

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Graag maak ik jullie allermooiste dag, nog nét even mooier met het mooiste bruidsbloemwerk.  Mijn stijl omschrijf ik als romantisch, modern en tijdloos. 

Boekingen en reserveringen voor 2022 en 2023 staan open. 

Elke bruiloft is uniek en speciaal. Op jullie bijzondere dag creëer ik dan ook een totaal concept op maat, helemaal afgestemd op jullie ideeën en wensen. Ik werk dan ook (liever) niet met vaste pakketten of prijzen. Er zal een unieke offerte op maat worden gemaakt. 
Ik werk met hoogwaardige producten zoals met bloemen van VIP rozen, Parfum Flower Company of handgeverfde zijde linten van La lettre.

Meer informatie over mijn werkwijze & de vele mogelijkheden? Laat hieronder jullie gegevens achter, ik stuur jullie graag mijn brochure met meer informatie toe.

Info & prijzen

Terug naar overzicht

 • Ik hanteer een startprijs vanaf €395,- 
 • Alle prijzen zijn inclusief 21% of 9% btw
 • Reiskosten vanaf 15km: €0,35/km vanaf Medemblik, 1671JV
 • Nadat jullie akkoord hebben gegeven op de offerte vraag ik een aanbetaling van 30% op het totaalbedrag.
 • Er is een brochure beschikbaar met alle informatie, deze kun je aanvragen via het contactformulier 

Goed om te weten

Terug naar overzicht

Bruidsbloemwerk

@kirstenposmafotografie

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

Altijd een verse bos bloemen in huis of op de zaak? Dat kan! Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen een bloemabonnement bij Floral Studio Noora afsluiten. Om de twee weken, op woensdag, rij ik naar de bloemenveiling in Aalsmeer om met verse bloemen de mooiste creaties te kunnen maken.

Ben je benieuwd naar meer informatie? Er is een brochure beschikbaar met alle informatie. Deze kun je aanvragen via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@studionoora.nl.

Er kan een keuze gemaakt worden uit drie maten, een small (€20,-) medium (€25,-) of een large (€30,-) boeket. We maken onze boeketten passend bij het seizoen, waardoor er elke twee weken weer een nieuwe creatie klaarstaat.
Wij leveren onze bloemen op woensdag (op de oneven weken), gratis binnen een straal van 15 kilometer vanaf Medemblik. Ben je benieuwd of we ook in jouw woon- en/of werkplaats leveren?  Stuur even een mail naar info@studionoora.nl.

Er is een brochure beschikbaar met daarin alle informatie, deze kun je (vrijblijvend) aanvragen via het contactformulier. 

Info & prijzen

Terug naar overzicht

 • Alle prijzen zijn inclusief 21% btw
 • De levering vindt plaats op de oneven weken op woensdag
 • Bezorging buiten een straal van 15 kilometer is mogelijk in overleg
 • Minimale afname voor 3 maanden
 • Na ontvangst van je bestelling ontvang je de bevestiging en de factuur per e-mail


Goed om te weten

Terug naar overzicht

Bloemabonnement

@arleneleilani

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

Ik ben altijd in voor een uitdaging!

Heb je binnenkort een evenement, ben je op zoek naar een bloemist voor een fotoshoot of heb je een andere leuke opdracht? Dan ben je aan het goede adres! Ik denk graag met jullie mee zodat we samen een tof concept neer kunnen zetten. 

Info & prijzen

Terug naar overzicht

 • Ik hanteer een startprijs vanaf €75,-
 • Alle prijzen zijn inclusief 21% of 9%  btw
 • Reiskosten vanaf 15km: €0,35/km vanaf Medemblik, 1671JV
 • Nadat jullie akkoord hebben gegeven op de offerte vragen wij een aanbetaling  van 15% op het totaalbedragGoed om te weten

Terug naar overzicht

Bloemwerk op maat

3
1

Quinty

Ik heb nu twee keer als verrassing bloemen besteld bij Anne-Britt voor mijn moeder. Keer op keer verrast ze me weer met iets super moois. Wat ik super leuk vind is dat ze de bloemen tot aan de deur brengt zodat het echt een verrassing is voor de ontvanger!

Cecilia

Iedere 2 weken weer een feestje om de prachtige bloemen van
Anne-Britt te mogen ontvangen. Met liefde en passie zijn de boeketten samengesteld. Zeker een aanrader!

Re/max

Floral Studio Noora heeft het bloemwerk voor onze jaarlijkse RE/MAX Award Night verzorgd. Prachtige boeketten en fijne service, zeker een aanrader!

Om te beginnen schets ik graag een duidelijk beeld van jullie trouwdag door middel van een kennismakingsgesprek waarin we al jullie wensen bespreken. Wat is jullie trouwlocatie? Welke sfeer, look en feel willen jullie creëren  op jullie grote dag? Welke (bloemen) items zouden jullie graag willen hebben? 
Na ons kennismakingsgesprek ga ik aan de slag gaan met het moodboard en een offerte op maat. 

het bespreken van jullie wensen

01.

 voor jullie bruiloft

Nadat jullie akkoord zijn gegaan met het moodboard en de offerte zal ik jullie trouwdatum vastzetten. Dat doen we doormiddel van een aanbetaling van 30%.
3 weken voor de bruiloft hebben wij nog een contact moment. Tijdens dit gesprek loop ik alles nogmaals met jullie door en kunnen jullie  eventuele wijzigingen of toevoegingen doorgeven.  Vervolgens ga ik aan de slag om jullie magische dag te  realiseren. 

vastzetten trouwdatum

02.

Op jullie trouwdag wordt het bloemwerk persoonlijk door mij naar de trouw locatie gebracht. Het grote bloemwerk zal op locatie gemaakt worden zodat het helemaal naar wens zal zijn, en het er piekfijn uitziet.
 Na de bruiloft zal ik weer naar de locatie komen om alle verhuurde items en het bloemwerk wat er nog staat weer op op te halen en alles af te bouwen.

De bruiloft

03.

Volgende

mijn Werkwijze

Verzenden

Ben je benieuwd naar meer informatie?  Stuur me al je wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Meer informatie?

@floralstudionoora

Volg me op Instagram

Menu